De leukste slaapfeestjes vind je hier!

ONZE SERVICE

FEESTJES DOOR HEEL NL

7 DAGEN LANG

DI T/M VRIJDAG wordt het feest de avond ervoor opgezet.

ZA/ZO/MA

wordt het feest de ochtend van het feest opgezet.

COMPLEET ONTZORGEN

COMPLETE VERSIERING VAN DE TENTJES EXCL. BALONNENBOOG

OPZETTEN & AFBREKEN

SPELLETJES BIJ TE BOEKEN

DE LEUKSTE THEMA'S


THE DREAMYSLEEPOVER


THE JUNGLE SLEEPOVER


 THE UNICORN SLEEPOVER


THE MERMAID SLEEPOVER


THE DINO SLEEPOVER

Hoe gaan wij te werk?


Reserveren

Nadat je een reservering hebt ingediend nemen wij binnen 24/7 contact met je op. De reservering wordt altijd door ons bevestigd na volledige huurbetaling. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen neem dan contact op via het knopje contact. In de reservering rekenen wij de reiskosten vooraf mee. Indien er ter plekke parkeergeld moet worden betaald zullen wij dit van de borg aftrekken.


Het Feestje

Tijd voor het feestje waar de kleintjes allemaal naar uitkijken! Voordat wij kunnen opzetten willen wij vragen om voor aankomst de ruimte zo vrij mogelijk te maken waar de tentjes geplaatst moeten worden zodat wij gelijk van start kunnen gaan. De tijdsduur voor het opzetten van de tentjes en decoratie en het afbreken hangt af van het aantal tentjes dat u afneemt. Daarom zullen wij in overleg het tijdstip voor het opzetten afspreken.


Afbreken Feestje

Tijdens de reservering spreken wij ook de afbreektijd met u af. U hoeft alleen uw eigen persoonlijke dingen zoals eten/drinken/afval etc. weg te nemen. Wij zorgen verder voor de Tipi Tent spullen waaronder ook het beddengoed. U hoeft dit niet eraf te halen.

 

PRIJZEN

De prijs van het inhuren van de Tipitentjes hangt af hoeveel tenten u afneemt. Op de boekingspagina kunt u onder het knopje "aantal afname tipi tentjes" precies zien wat een tent per stuk kost. Ook kunt u extra spelletjes bij boeken. De prijzen zijn excl reis & parkeerkosten.

BORG

De borg dient samen met de reserveringskosten betaald te worden. De hoogte van de borg is €100. De borg ontvangt u binnen een week nadat het feestje heeft plaatsgevonden terug op uw rekening mits de spullen in de orginele staat zijn als dat ze waren op het moment dat ze geplaatst werden bij het ophalen. Eventuele parkeerkosten worden van de borg afgetrokken.


HYGIËNE:

Alle beddengoed en spullen worden na ieder gebruik compleet gereinigd.