De leukste slaapfeestjes vind je hier!

'Once upon a dream'

Compleet tipitentje

Inclusief compleet beddengoed


Tipi versiering

Elk thema heeft bijpassende accessoires en versiering die de tent een complete partylook geeft. Bij elk feestje kun je een ballonnenboog bijkopen.

Prijs

De verhuurprijs van de tenten hangt af van het aantal tenten dat je bij ons afneemt. Dit is inclusief opzetten en afbreken. Het maximum aantal tenten per thema is 10 tipitenten. Voor de prijzen zie pagina reservering onder het knopje "aantal afname tipi tentjes".

Reiskosten

Tipitentje.NL komt door heel Nederland om jouw feestje op te zetten en af te breken.

Hiervoor wordt €0,19 extra per km vanaf Rotterdam gerekend. Dit geldt zowel als bij het opzetten van het feestje als bij het afbreken van het feestje.

Binnen Rotterdam vragen wij een vast bedrag aan  reiskosten namelijk €20.


Indien er bij de feestlocatie betaald geparkeerd moet worden zal dit in rekening worden gebracht. 

Borgsom

Bij elke reservering vragen wij een borgsom om zo onze verhuurspullen in goede orde terug te krijgen. De borgsom bedraagt €100 en wordt binnen een week na het plaatsvinden van het feestje teruggestort mits de spullen niet beschadigd zijn. Eventuele parkeerkosten worden van de borg afgetrokken.

Heb je toch nog vragen voordat je wil boeken?

Neem contact op via de contactbutton en wij reageren binnen 24 uur.DSC_0347
DSC_0355
DSC_0351
DSC_0390-2
DSC_0369
DSC_0372
DSC_0376

The Dreamy Sleepover


Houd jij van die dromerige classy sleepover die je woonkamer een extra feestelijke touch geeft dan is deze sleepover voor jouw kinderfeestje bedoeld. Dit is een thema die samengesteld is op basis van neutrale tinten en die dus voor zowel jongen als meisje gebruikt kan worden.

Een thema dat bij iedereen in de smaak valt!