De leukste slaapfeestjes vind je hier!

'Born to sparkle'

Compleet tipitentje

Inclusief compleet beddengoed


Tipi versiering

Elk thema heeft bijpassende accessoires en versiering die de tent een complete partylook geeft. Bij elk feestje kun je een ballonnenboog bijkopen.

Prijs

De verhuurprijs van de tenten hangt af van het aantal tenten dat je bij ons afneemt. Dit is inclusief opzetten en afbreken. Het maximum aantal tenten per thema is 10 tipitenten. Voor de prijzen zie pagina reservering onder het knopje "aantal afname tipi tentjes".

Borgsom

Bij elke reservering vragen wij een borgsom om zo onze verhuurspullen in goede orde terug te krijgen. De borgsom bedraagt €100 en wordt binnen een week na het plaatsvinden van het feestje teruggestort mits de spullen niet beschadigd zijn. Eventuele parkeerkosten worden van de borg afgetrokken.

Reiskosten

Tipitentje.NL komt door heel Nederland om jouw feestje op te zetten en af te breken.

Hiervoor wordt €0,19 extra per km vanaf Rotterdam gerekend. Dit geldt zowel als bij het opzetten van het feestje als bij het afbreken van het feestje.

Binnen Rotterdam vragen wij een vast bedrag aan  reiskosten namelijk €20.


Indien er bij de feestlocatie betaald geparkeerd moet worden zal dit in rekening worden gebracht. 

Heb je toch nog vragen voordat je wil boeken?

Neem contact op via de contactbutton en wij reageren binnen 24 uur.DSC_0327
DSC_0336
DSC_0301
DSC_0021
DSC_0016
DSC_0023
DSC_0050
DSC_0294
DSC_0032

The Unicorn Sleepover

GIRLSNIGHT,

Elk meisje droomt van het feestje waar ze gezellig met haar vriendinnetjes tot in de nacht gezellig kan kletsen en er echt een meidenavond van kan maken en daar zorgen wij voor! Kies jij voor dit roze maar stylish thema?